Goede Doelen

1-1-0001

Door uw mening te geven in de online onderzoeken van BlauwNL steunt u GRATIS goede doelen

Aan het einde van ieder volledig ingevuld onderzoek krijgt u de mogelijkheid een goed doel te kiezen dat u met uw deelname wilt steunen. U heeft de keuze uit onderstaande goede doelen. Namens u maakt BlauwNL een donatie over. 

Op dit moment steunen wij:

Stichting Wens op Wielen

De initiatiefnemers van Stichting Wens op Wielen willen mooie voertuigen op een structurele basis gratis beschikbaar kunnen stellen aan stichtingen die kinderwensen in vervulling laten gaan.

Hierdoor kunnen die stichtingen hun goede werk nog beter doen. Ook wil Wens op Wielen zelf zogenaamde WoW-dagen organiseren, waarbij de verworven vervoermiddelen worden ingezet. In april 2012 werd Stichting Wens op Wielen officieel opgericht. Een jaar nadat bestuur en notaris hun handtekening zetten onder de oprichtingsakte, was het eerste WoW-voertuig, een blitse politie-auto, een feit. Ondertussen bouwt WoW gestaag verder aan een toekomst, gericht op het vervullen van kinderwensen.

Ontdek meer over Stichting Wens op Wielen via hun website: www.stichtingwensopwielen.nl/

CONCERN Worldwide

Concern Worldwide zijn gewijd aan het werken aan een wereld zonder armoede.

Ze helpen de armste mensen ter wereld en hebben tot doel de honger aan te pakken en levens te transformeren door gemeenschappen in crisis te ondersteunen en praktische oplossingen te bieden die een verschil maken. CONCERN biedt onderwijsprogramma's, hulp in geval van natuurrampen, voedsel en medicijnen om ondervoeding aan te pakken en de verspreiding van ziektes te verminderen en ondersteunt levensonderhoud om zelfredzaamheid te stimuleren voor een betere toekomst.

Ontdek meer over CONCERN en het werk dat ze doen door een bezoek aan hun website: www.concern.net